Parijs ’10: Seat Alhambra

Parijs 2010 Seat Alhambra
Na de nieuwe Sharan is het de beurt aan de Alhambra om vernieuwd te worden.

De Alhambra is volgens Seat de perfecte metgezel voor mensen met een actieve en sportieve levensstijl. De Alhambra is ten opzichte van zijn voorganger 22 centimeter groter geworden en meet nu 4,85 meter, daarnaast is de wagen ook 9 centimeter breder geworden. Al die extra ruimte zorgt ervoor dat de Alhambra plaats kan bieden aan drie rijen volwassenen, dankzij de zeven zitplaatsen. Ook de kofferruimte is gigantisch, wie enkel de voorbank gebruikt kan 2.297 liter kwijt. De stoelen maken gebruik van het “Easy-Fold” systeem, het aantal zitplaatsen wijzigen is dus erg eenvoudig.

Onder de motorkap kan er gekozen worden tussen twee benzine- en twee dieselmotoren. Bij de benzinemotoren zijn dat twee TSI’s met 150 of 200 pk, bij de dieselmotoren kan je kiezen tussen een 2.0 TDI met 140 of 170 pk. De instapmotor, de 2.0 TDI met 140 pk, verbruikt 5,5 liter/100 km en stoot amper 143 gram CO2 per kilometer uit, hiermee zet de Alhambra een benchmark in zijn klasse. Optioneel kunnen de motoren ook met een DSG automaat met dubbele koppeling uitgerust worden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’10: Seat Alhambra"

  1. SEAT Alhambra 29-03-2011 om 12:47

    Deze is mooi in het zwart! En met dvd in de hoofdsteunen 😉

     
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...