Parijs ’10: Renault Latitude

Renault Latitude
Renault introduceert een nieuw vlaggenschip op het autosalon van Parijs, de Renault Latitude.

De Renault Latitude wordt – zoals de Renault Koleos vroeger – gebouwd in samenwerking met Samsung, een Koreaanse autofabrikant. De Renault Latitude wordt het vlaggenschip van Renault en bijgevolg zal het Franse merk dit model volproppen met moderne technologie. De grootste troef van dit model moet evenwel zijn geruisloze rit worden.

Dat deze wagen het vlaggenschip van Renault is, mag duidelijk wezen door onder meer de V6-dieselmotor die onder de motorkap komt te liggen. Verder is er nog een arsenaal aan compactere dieselmotoren en benzinemotoren. Aan de binnenkant oogt de wagen uiterst fraai, vooral het dashboard en in het bijzonder de middenconsole ogen vernieuwend in vergelijking met traditionele Renault-interieurs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...