Parijs ’10: Peugeot 3008 HYBRID4

Peugeot 3008 HYBRID4
Peugeot zet haar ecologische missie op het autosalon van Parijs niet enkel in de verf met de aanwezig iOn, ook de 3008 HYBRID4 toont hier tekenen van.

De Peugeot 3008 HYBRID4 is logischerwijze gebaseerd op de Peugeot 3008. De wagen combineert een dieselmotor met een elektromotor. Dankzij die combinatie en een geavanceerd start/stop-systeem kan de Peugeot 3008 HYBRID4 mooie verbruikscijfers voorleggen. Hij drinkt zo’n 3,8 liter per 100 km en weet dat te combineren met een schadelijke uitstoot van 99 gram CO2 per km. Laat die ecopremie maar komen!

Ook al is deze wagen een hybride, toch boet hij niet inzake comfort en prestaties. De wagen kan behoorlijk rijkelijk aangekleed worden en beschikt bovendien standaard over vierwielaandrijving. Ook het vermogen van 200 pk is zeker en vast niet mis.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...