Parijs ’10: Opel Astra Sports Tourer

Parijs 2010 Opel Astra Sports Tourer
Na de succesvolle introductie van de Opel Astra, is het op het autosalon van Parijs tijd voor de Astra Sports Tourer.

De Opel Astra Sports Tourer moet het succes van de Opel Astra voortzetten. De looks zijn ongeveer hetzelfde gebleven, uiteraard is de bagageruimte met een totale ruimte van 1.550 liter wel een stuk groter geworden. Binnenin merken we de hoge afwerkingskwaliteit op en de reeks innovatieve opties waarmee de wagen uitgerust kan worden. De Sports Tourer kan onder andere uitgerust worden met een FlexRide chassis en een FlexFix systeem waarbij een fietsenrek uit de achterkant geschoven kan worden.

Op Ergonomisch vlak is de Astra Sports Tourer helemaal bij de les, zo vinden we in het interieur zelf voor 25 liter opbergruimte terug. Handig om 25 waterflessen van 1 liter op te bergen. Voor lange ritten kunnen de passagiers dan weer genieten van de ergonomische zetels, die door rugexperts werden goedgekeurd.

Het instapmodel beschikt over een 1.4 liter grote benzinemotor die 100 pk levert en kost zo’n 17.050 euro. De meest krachtige benzinevariant levert 180 pk en put zijn krachten uit een 1.6 liter grote ECOTEC-motor. Dieselen kan vanaf 18.700 euro en geeft je 95 pk. De meest krachtige dieselmotor is een 2.0 liter grote CDTI-motor en levert 160 pk.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’10: Opel Astra Sports Tourer"

  1. Kristof L 30-09-2010 om 13:13

    Mooi zo!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...