Parijs ’10: Lexus IS facelift

Lexus IS Facelift
Lexus stelt een lichtjes aangepast Lexus IS op het autosalon van Parijs voor en doet daar meteen een nieuwe instapmotor bovenop.

De nieuwe instapversie van de Lexus IS is de Lexus IS200d. Deze 2.2 liter grote dieselmotor levert 150 pk en 340 Nm. Hij verbruikt 5.1 liter per 100 km en stoot 134 gram CO2 per km uit. De sprint van nul naar honderd voltooit hij in zo’n 10,2 seconden. Verder werd ook de V6-motor uit de IS250 een stuk zuiniger gemaakt, hij verbruikt vanaf heden 0.5 liter minder dan zijn voorganger.

Alle modellen worden vanaf heden gesierd door LED-dagrijlichten aan de voorzijde en door lichtjes aangepaste achterlichten. Aan de binnenkant heeft de klant meer keuze inzake welke kleur hij nu precies wilt en ook  het aanbod van velgen werd uitgebreid. Sportievelingen zullen popelen als ze horen dat er een nieuw F-Sport pakket beschikbaar is. Een nieuwe grille, spoiler, 18″ velgen en sportieve details hier en daar maken deze wagen compleet.

Lees hier onze rijtest met de IS250C.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...