Parijs ’10: Lexus CT200h

Lexus CT200h
Lexus heeft een nieuwe instapper klaarstaan en heeft die bovendien uitgerust met de hybride technologie: de Lexus CT200h. Ideaal voor de kapitaalkrachtige, maar milieubewuste jonge consument, laat Lexus weten.

Onder de motorkap ligt een 1.8 liter grote VVT-i motor die in combinatie met een elektromotor 136 pk levert. Nul naar honderd duurt 10,3 seconden en de topsnelheid komt neer op 180 km/u. Deze cijfers zijn niet bepaald recordbrekers, maar de verbruik- en uitstootcijfers zijn dat dan weer wel. Dankzij een verbruik van 3,8 liter per 100 km en een uitstoot van 89 gram CO2 per km is de Lexus CT200h een zuiningheidskampioen.

Naast een milieuvriendelijke wagen is deze CT200h uiteraard ook nog steeds een luxewagen. We merken dan ook op dat het interieur netjes aangekleed is met hoogwaardige materialen. De wagen beschikt standaard over een automaat en het infotainmentsysteem kan bediend worden aan de hand van een soort van muis. Handig!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...