Parijs ’10: Bentley Continental GT facelift

Bentley Continental GT
De Bentley Continental GT was aan vernieuwing toe en krijgt die ook in de vorm van een facelift, die aanwezig is op het autosalon van Parijs.

Onderhuids veranderde er niet veel, de wagen beschikt nog steeds over de ouwe getrouwe 6.0 liter W12-motor, zij het wel met wat meer vermogen, 575 pk in het totaal om precies te zijn. De grootste veranderingen vinden we aan de buitenkant terug. Daar zien we dat de koplampen ontworpen werden naar het voorbeeld van de Mulsanne, met een kleine buitenste koplamp.

Achteraan vinden we een knik in de kofferklep terug en zien we iets kleinere achterlichten. Aan de binnenkant baadt de Bentley Continental GT nog steeds in een luxueus interieur, dat hier en daar gewijzigd werd. Later komt er nog een V8-motor die zuiniger zal zijn, maar nog steeds voldoende potent. De Continental is en blijft een Bentley…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’10: Bentley Continental GT facelift"

  1. PJS 01-10-2010 om 8:55

    Echt knap in het echt!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...