Parijs ’10: Abarth Punto Evo Esseesse

Abarth Punto Evo Esseesse
Abarth stelt de Esseesse-kit voor de Abarth Punto Evo voor op het autosalon van Parijs. Meer vermogen en sportievere looks!

De Abarth die we hier zien staan is uitgevoerd in het Campovolo-grijs en is een verwijzing naar vroegere Abarth’s. Carlo Abarth kocht de verf voor zijn wagens vroeger namelijk op het nabijgelegen Campovolo-vliegveld. De wagen beschikt over witte velgen met bijpassende striping. Binnenin vinden we kuipzetels terug en wanneer we onderhuids zouden kijken, zouden we merken dat de wagen over een betere ophanging beschikt. Ook de remmen werden krachtiger gemaakt.

Dat moet dan ook, aangezien het vermogen van de Abarth Punto Evo Esseesse toegenomen is met 25 pk in vergelijking met de Abarth Punto Evo. De totaalsom komt uit op 180 pk. Hierdoor sprint hij in 7.5 seconden naar 100 km/u vanuit stilstand. De topsnelheid bedraagt 216 km/u. De Abarth Punto Evo is een behoorlijk plezierige wagen om mee te rijden, we zijn alvast benieuwd naar wat de Abarth Punto Evo Esseesse zal presteren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...