Zal de Baby-Cayenne Cajun heten?

Porsche Cayenne driedeurs
Porsche komt met een kleinere SUV onder de Cayenne, gebaseerd op de Audi Q5 zou het model ‘Cajun’ gaan heten.

Althans, dat is wat VW CEO Martin Winterkorn in een interview met het Duitse magazine Der Spiegel kwijt kon. Het model zou zijn genen gaan delen met de Audi Q5 maar zal uiteraard vooral op het sportieve vlak moeten scoren. Reden voor de verruiming van het modelgamma bij Porsche is de wens van de Volkswagen Groep om de verkoop van Porsche te verdubbelen tot 150.000 stuks per jaar tegen 2013. De Porsche Cajun zou echter pas tegen 2015 gelanceerd kunnen worden.

Eerder zagen we al eens impressiefoto’s voorbijkomen van een driedeurs Cayenne, of de Cajun voort zal bouwen op het design van de huidige Cayenne is echter nog niet geweten. De Cajun zal het vermoedelijk moeten gaan opnemen tegen de Land Rover Evoque en de toekomstige BMW X3 M. Meer info volgt ongetwijfeld de komende maanden.

Porsche Cayenne Coupé Driedeurs 1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...