Mitsubishi, Peugeot en Citroen werken samen

Citroën Berlingo
Mitsubishi, Citroën en Peugeot samen elektrische modellen blijven ontwikkelen. Na de iMiev/iOn/C-Zero is nu de Partner/Berlingo aan de beurt.

Samen zullen de drie merken werken aan een elektrische variant van de bestelwagens die de twee Franse merken samen produceren. Tegen 2012 zouden de modellen klaar moeten zijn om de concurrentie met in de eerste plaats de Renault Kangoo ZE aan te gaan.

Echt veel meer info is er over deze samenwerking niet geweten, maar het is duidelijk dat de drie betreffende merken goed weten samen te werken en dat we in de toekomst misschien een uitbreiding zien van die samenwerking. Mogen we binnenkort nog enkele grotere bedrijfswagens met elektrische aandrijving verwachten?

Citroën Berlingo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...