Meer foto’s: Opel Astra GTC Paris Concept

Opel Astra GTC Paris Concept
Opel heeft meer foto’s vrijgegeven van het Opel Astra GTC Paris Concept dat het merk voorstelt in Parijs, de voorbode van de Opel Astra GTC.

De eerste foto’s toonden een mooie en sportieve lijn. Nu krijgen we ook de binnenkant van Opel’s nieuwe model te zien en het sportieve karakter van de buitenkant wordt doorgetrokken naar het interieur van de wagen. We zien sportieve zetels die dankzij lasertechnologie van een opschrift voorzien kunnen worden. De contrasterende stiksels, het sportstuur en de nieuwe pedalen maken het geheel af.

Onder de motorkap ligt er een 2.0 liter groot turboblok waar maar liefst 290 pk uit gehaald werd. Wellicht zal deze motor niet direct beschikbaar zijn bij de Opel Astra GTC, maar wanneer het OPC-model uitkomt, zal de 290 pk sterke motor dan weer wel in serie geproduceerd worden. Dat belooft veel rijplezier!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Meer foto’s: Opel Astra GTC Paris Concept"

  1. Seb 27-09-2010 om 20:22

    Wat een vette conceptcar!

  2. Kristof L 27-09-2010 om 22:21

    Mooie voorbumper! Doet me van achteren beetje Seat aan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...