Lamborghini toont vierde teaser Autosalon Parijs

Lamborghini Teaser 4 Parijs
Lamborghini heeft haar vierde teaser voor het autosalon van Parijs wereldkundig gemaakt.

Momenteel werkt Lamborghini aan twee nieuwe modellen, maar of deze allebei in Parijs zullen staan is verre van zeker. Het eerste model is de opvolger van de Murcielago. Geruchten doen de ronde dat de wagen Jota zou gaan heten, maar Lamborghini heeft daarover nog niets duidelijk gemaakt. De wagen zou wellicht 715 pk krijgen en beschikken over een elektromotor die voor meer kracht zorgt dan er anders aanwezig zou zijn.

Het tweede model luistert naar de codenaam 83X en zou een showmodel worden waarmee Lamborghini haar expertise inzake koolstofvezel duidelijk wil maken. Die expertise zou dan later gebruikt worden in productiemodellen. Het merk met de stier wil overigens duidelijk maken dat kracht niet alles betekent, maar dat vooral lichte constructies zorgen voor extreme prestaties.

Op de vierde teaser zien we een close-up van de velg die in kikkerperspectief genomen werd. Alweer merken we een veelvuldig gebruik van koolstofvezel op. Eerdere foto’s tonen hetzelfde en we konden zelfs eventjes een glimp opvangen van een motor die 10 cilinders telt, in V-opstelling. (via CS)

TEASER 1TEASER 2TEASER 3

Lamborghini Teaser 4 Parijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...