Enkele updates voor Seat Exeo in Parijs

Seat Exeo updates Parijs
Seat zal op het autosalon van Parijs naast de nieuwe Alhambra ook enkele updates voor de Exeo voorstellen.

Seat maakt de Exeo en Exeo ST ruimer door de configuratie van de voor- en achterbank te wijzigen, hierdoor is er achteraan 44 millimeter meer beenruimte. Daarnaast is de 2.0 TDI met 143 pk vanaf nu met een multitronic automaat bestelbaar en werden de achterlichten vervangen door exemplaren met geïntegreerde LED’s wanneer je kiest voor de bi-xenon koplampen op de optielijst. Als laatste is er ook een 230 Volt stekker beschikbaar in de middenconsole.

De Multitronic automaat met zeven verhoudingen zal vanaf begin 2011 beschikbaar zijn en zorgt volgens Seat voor een zuinig verbruik van 5,8 liter/100 km. Sportievelingen kunnen dankzij de “Sport” stand genieten van sportievere schakelbeurten. Wie liever zelf schakelt kan dat via schakelflippers achter het stuur. Meer info volgt ongetwijfeld op het autosalon van Parijs.

Lees hier onze rijtest met de Seat Exeo ST

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...