Nieuwe motoren en M-Pakket voor BMW 5-Reeks Touring

BMW 5-Reeks Touring
BMW zal de BMW 5-Reeks Touring met nieuwe motoren en het M Sports pack meenemen naar het autosalon van Parijs.

De nieuwe motoren voor de BMW 5-Reeks Touring zijn 2 dieselmotoren en 1 benzinemotor. De 525d Touring wordt door een 3.0 liter zes-in-lijn aangedreven en levert 204 pk. De 535d Touring beschikt over dezelfde motor, maar is dankzij de BMW TwinPower Turbo technologie in staat maar liefst 300 pk te leveren.

Aan benzinezijde komt BMW met de nieuwe 528i Touring op de proppen. Die motor levert 258 pk. Verder toont BMW ook nog de BMW 535i xDrive Touring en 530d xDrive, modellen met vierwielaandrijving dus. Ook  het M Sports pack zal voorgesteld worden voor de 5-Reeks Touring. Dit pakket doet de wagen iets sportiever ogen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...