Spyshots: Audi S7 Sportback

Audi S7 Sportback
Zien we de Audi S7 Sportback al op het autosalon van Parijs? Hij werd onlangs op de weg gespot en lijkt behoorlijk productieklaar.

De Audi S7 Sportback zou uiteraard gebaseerd zijn op de Audi A7 Sportback, maar zou naast een grotere motor ook een behoorlijk aantal optische upgrades kennen. De mogelijke motor van de Audi S7 Sportback zou wel eens de 4.2 liter grote V8 FSI-motor kunnen zijn, maar het kan even goed de nieuwe 4.0 liter V8-motor worden, die ongeveer 450 pk levert.

Aan de buitenkant is het enige merkbare verschil tot nu toe de configuratie van de uitlaten. Enkel de S-modellen beschikken namelijk over 2 uitlaten aan weerskanten. Verder mogen we nog enkele S-badges verwachten en een lagere rijhoogte. Aan de binnenkant vinden we sportstoelen terug en een sportiever interieur. (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...