Smart komt met e-scooter op de proppen

Smart escooter
Smart zal haar nieuwe e-scooter voorstellen op het autosalon van Parijs. Mini Scooter E Concept, anyone?

Goed, de nieuwe trend om compact maar toch premium te rijden zou volgens beide constructeurs dus de elektrische scooter worden. De habitat van de Smart is de stad, deze e-scooter moet dat nog meer in de verf zetten. De e-scooter kan dienen als elektrische tweewieler, maar ook als aanvulling voor de wagen. Om deze scooter veilig te houden, voorziet Smart onder meer airbags, ABS en een dodehoekwaarschuwingssysteem.

Het kader is gemaakt uit staal en aluminium om de scooter licht, maar toch veilig te houden. Het koetswerk bestaat uit vervangbare platen, dus wanneer je plots een andere kleur zou wensen, is dit mogelijk. Aan de flanken van het spatbord vooraan zitten lange transparante elementen die oplichten wanneer je naar opzij gaat. Zo krijg je een beter zicht in de bochten. Verder dienen ze ook als knipperlicht.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Smart komt met e-scooter op de proppen"

  1. BNNY 22-09-2010 om 19:07

    Zou je die iPhone4 erbij krijgen?

  2. Kristof L 22-09-2010 om 22:02

    Airbags..? op die scooter? Ok op een Honda Goldwing, maar op een scooter?
    En is een iphone waterdicht? :-b

Reageer

Reactie aan het plaatsen...