Meer details: Aston Martin One-77

Aston Martin One-77
De Aston Martin One-77 is bijna klaar voor het productiestadium, Aston Martin doet de laatste details van dit gelimiteerd exemplaar uit de doeken.

Onder de motorkap ligt een 7,3 liter grote V12-motor die maar liefst 750 pk en 750 Nm genereert. Hiermee is hij ’s werelds krachtigste motor in een productiewagen zonder turbo. Ondanks het feit dat de wagen slechts 77 maal gebouwd zal worden, heeft Aston Martin de wagen toch even intensief getest als andere modellen, laat het merk uit Gaydon weten. Zo werden er onder meer behoorlijk wat rondjes rond de Nürburgring gedraaid.

De wagens zullen vanaf het begin van 2011 naar hun rechtmatige eigenaars gebracht worden. Wie meer informatie en uitleg wenst, van onder meer de CEO, Ulrich Bez, kan terecht op www.youtube.com/astonmartin voor behoorlijk wat filmmateriaal.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...