Eerste beelden: Audi e-tron Spyder/R4?

Audi e-tron Spyder R4
Audi zou op het autosalon van Parijs de Audi e-tron Spyder/R4 voorstellen, de voorbode van de Audi R4. Zijn dit de eerste schetsen?

Op de schetsen zien we duidelijk welk design Audi zal gebruiken op de Audi R4, maar uiteraard zal het productiemodel nog grondige verschillen vertonen met het concept dat we hier geschetst zien. Dit model is uiteraard gebaseerd op de Audi e-tron concept die eerder werd voorgesteld op het autosalon van Frankfurt.

Over de aandrijving is er nog niet veel duidelijk, maar aangezien de naam van het model voorafgegaan wordt door ‘e-‘ zit de kans er wel dik in dat er iets of wat van elektriciteit met de aandrijving gemoeid zal gaan. Meer info volgt vanop het autosalon van Parijs. (via WCF en AB)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste beelden: Audi e-tron Spyder/R4?"

  1. Kristof L 22-09-2010 om 21:58

    Zo ‘concept’, behalve de lage ruitjes en geen dak, is deze auto eigenlijk niet meer. Zet de schetsen om in een 3D prent en je hebt een heel aannemelijke mix tussen een audi TT en audi R8. Ik ben benieuwd!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...