Maserati GranTurismo MC Stradale in Parijs

Maserati GranTurismo MC Stradale
Maserati zal voor het autosalon van Parijs haar GranTurismo omtoveren tot een waar racemodel: de Maserati GranTurismo MC Stradale.

De inspiratie voor dit racemodel werd bij de GT4-racewagens gehaald, zeker en vast een goede basis. Onder de motorkap liggen nu 450 paarden, meer vermogen dan voorheen, maar toch werd het vorige benzineverbruik gehandhaafd. De topsnelheid van deze tweezitter overstijgt vlotjes de kaap van 300 km/u.

Aan de buitenkant werd de wagen ook wat aangepast, zo zien we bijvoorbeeld heel wat aanpassingen aan de bumpers die voor meer neerwaartse kracht moeten zorgen. Ook het weggedrag van de Maserati GranTurismo MC Stradale is aangepast, zodat de wagen nu minder op comfort en meer op prestaties is ingesteld. Veel meer info is er momenteel nog niet beschikbaar, maar wanneer het autosalon van Parijs haar deuren opent (30 september) zijn we terug met meer nieuws.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maserati GranTurismo MC Stradale in Parijs"

  1. BNNY 21-09-2010 om 17:50

    Wat een heerlijke bak!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...