Citroen Lacoste Concept Car

Citroen Lacoste Concept
Citroën is sterk bezig met het ontwikkelen van concepten. Zo stelde het Franse merk dit jaar minstens 4 concepten voor. Nu zijn we toe aan nog een ander concept, de Citroën Lacoste Concept Car.

Deze nieuwe conceptcar bevindt zich volgens Citroën op het kruispunt van de auto-, mode- en sportwereld en de technologie aan boord onderstreept de schijnbare paradox tussen conceptueel meesterschap en ongedwongenheid. Echt veel leren we door deze woorden niet bij over de technologie aan boord, maar het zou erop neerkomen dat deze Citroën vooral ongedwongenheid wil uitstralen.

Deze wagen moet Citroën terug naar haar roots brengen en wil een halt roepen aan het altijd maar meer dat de autowereld teistert. Citroën wil met de Lacoste Concept Car in het achterhoofd wagens gaan bouwen die uniek, bereikbaar en performant zijn, maar tegelijkertijd ook behaaglijk. Een nieuwe modellijn lijkt geboren…

Op de foto’s zien we duidelijk dat Citroën enkel essentiële componenten heeft gebruikt tijdens het vervaardigen van deze conceptcar. Verder zien we dat het stuur een kleine knipoog naar het verleden is. Wellicht zullen er slechts delen van het design terug te vinden zijn op het uiteindelijke productiemodel.

Citroen Lacoste Concept

Citroen Lacoste Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...