Officieel: BMW 6-Reeks Coupe Concept

BMW 6-Reeks Coupe Concept
Binnenkort mogen we een nieuwe BMW 6-Reeks verwachten, want BMW zal op het autosalon van Parijs een concept tonen dat in de toekomst moet evolueren naar de nieuwe BMW 6-Reeks.

Echt veel informatie geeft BMW nog niet vrij over dit concept, maar de foto’s zijn wel al beschikbaar en onderaan dit artikel te bezichtigen in een galerij. We zien dat dit nieuw model duidelijk gebaseerd is op de BMW Gran Coupé Concept, maar twee deuren minder heeft dan het zonet vermelde concept. Dat de BMW 6-Reeks in de toekomst een vierdeursvariant zal krijgen, wordt meer en meer waarschijnlijk.

Het concept dat BMW in Parijs zal voorstellen in evenwel een 2+2-zitter. Het design bestaat uit een vloeiend lijnenspel dat enkele klassieke designelementen van BMW omvat, maar ze in een moderner daglicht stelt. Elke lamp uit dit conceptmodel bestaat uit LED-lampjes en binnenin zien we een nieuw scherm dat bestuurd kan worden aan de hand van BMW’s iDrive-systeem. Verder zien we een redelijk productierijp interieur dat uit bijzonder hoogwaardige materialen vervaardigd is en typische kenmerken van BMW draagt.

Deel dit bericht:

5 reacties op "Officieel: BMW 6-Reeks Coupé Concept"

 1. Kristof L 19-09-2010 om 11:13

  Whooahww.. netjes 😀  Het Grand Coupé Concept vond ik al heerlijk. Dit concept is nog net wat ‘vetter’!

 2. Yves 19-09-2010 om 12:51

  bwa als ge ze naast elkaar bekijkt dan heeft de Grand Coupé wat meer brutaliteit aan de voorkant, ik zou kiezen voor de Grand Coupé 🙂

 3. Kristof L 19-09-2010 om 13:45

  De bumper onderaan is idd leuker vormgegeven bij de Grand Coupé, maar verder lijken ze wel heel sterk op elkaar. De ene foto is iets lager genomen dan de andere én dat zwart maakt het natuurlijk al een stuk stoerder.

 4. Dimitri 19-09-2010 om 17:10

  Alles is heel mooi buiten de neus;  vind hem te spits ,

 5. patje 23-09-2010 om 20:27

  Prachtige wagen :clap: laat maar snel komen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...