Officieel: nieuwe Chevrolet Captiva

nieuwe chevrolet captiva
Chevrolet zal op het autosalon van Parijs de nieuwe Chevrolet Captiva voorstellen. De wagen zal aan de zijde van de Chevrolet Orlando staan.

Het eerste wat direct opvalt wanneer je deze nieuwe Chevrolet Capitva bekijkt, is ongetwijfeld zijn grote en agressieve grille. Minder opvallend zijn de verbeteringen aan het interieur en de nieuwe motoren en transmissies die er beschikbaar zijn. De wagen is beschikbaar met vijf zitplaatsen en met zeven zitplaatsen. De buitenspiegels beschikken overigens over een geïntegreerde pinker.

Er zijn maar liefst vier nieuwe motoren beschikbaar bij deze Captiva. Twee daarvan werken op benzine, het gaat hier om een 2.4 liter groot model en een 3.0 liter groot model. De andere twee motoren zijn gebaseerd op een 2.2 liter grote dieselmotor, die beschikbaar is met twee verschillende vermogensoutputs.

De nieuwe 3.0 liter V6-benzinemotor beschikt onder meer dankzij direct injectie en variabele kleptiming over 258 pk. De 2.4 liter grote benzinemotor is iets minder krachtig en levert 171 pk.  De 2.2 liter commonrail dieselmotor is beschikbaar met ofwel 163 ofwel 184 pk. Alle modellen zijn met vierwielaandrijving beschikbaar.

Aangezien de Chevrolet Captiva de basis vormt voor de Opel Antara, mogen we ons binnenkort verwachten aan de nieuwe Opel Antara, die over ongeveer dezelfde looks zal beschikken, als Opel beslist een nieuwe Antara te bouwen, that is. De voorstelling zal zoals eerder vermeld plaatsvinden op het autosalon van Parijs, kopers zullen moeten wachten tot de lente van 2011 om de wagen op hun oprit te parkeren.

nieuwe chevrolet captiva

nieuwe chevrolet captiva

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...