Gespot: interieur Mercedes C-Klasse Coupe

Mercedes C Klasse Coupe
Mercedes wil ons de C-Klasse Sportcoupé en de CLC zo snel mogelijk doen vergeten en wil dat doen met de C-Klasse Coupé.

Tot op heden heeft er geen enkele coupé op basis van de Mercedes veel kopers warm weten te maken. De nieuwe C-Klasse Coupé zou evenwel een stuk gespierder en volwassener zijn dan zijn relatief compacte (lees: kleine) voorgangers. De buitenkant zou gelijklopend zijn met die van de huidige Mercedes C-Klasse, maar dan met een veel gestroomlijndere zijkant.

Bij een coupé is uiteraard ook het interieur van zeer groot belang. We zien dat de Mercedes C-Klasse Coupé het design van het interieur van de Mercedes SLS AMG overneemt, een prachtig interieur. De rest van het interieur is typisch Mercedes, daar hoeven we dus niet direct een verrassing te verwachten, wat het interieur er daarom niet per se minder goed op maakt. Nu maar bidden voor een C63 AMG Coupé! (via AB)

Mercedes C-KLasse Coupe nterieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...