Video: Audi R4?

Audi R4
Een toevallige voorbijganger heeft gefilmd hoe een Audi sportwagen die lijkt op de E-Tron Concept gefilmd werd en door de lucht vloog. Gaat het hier om de Audi R4?

Over dit model is er zo goed als niets geweten, alles wat u hier dus leest zijn ongeveer speculaties. De wagen zou op het platform van de Porsche Boxster staan. Motorisch gezien zou de instapper een 2.0 liter TFSI-blok worden dat meer vermogen biedt dan het huidige blok. De topmotor zou de 2.5 liter grote vijfcilinder worden en zou 335 pk leveren.

De kans zit er evenwel dik in dat er ook aan alternatieve aandrijvingsmethoden zal gedacht worden, aangezien het oorspronkelijke concept een elektrisch model was. Veel gissen dus. Wie weet komen we meer te weten op het autosalon van Parijs. (via CS)

http://www.youtube.com/watch?v=qQiK9W670n8

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Audi R4?"

  1. Kristof L 16-09-2010 om 15:00

    Filmpje werkt al niet meer 🙁

  2. MRM 16-09-2010 om 16:39

    jammer!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...