Teaser 2: Lamborghini Concept Parijs

Lamborghini Teaser Parijs
Lamborghini zal op het autosalon van Parijs pronken met een nieuw model, maar voorlopig toont het model zich slechts deels in de vorm van teasers.

Naast de teaser is er nog een hoopje tekst online verschenen, waarin de topman van Lamborghini, Stephan Winkelmann, uitlegt dat topsnelheid niet langer de meest belangrijke factor is bij supersportwagens, maar dat voor het weggedrag en de acceleratie klanten overtuigen. Lamborghini heeft behoorlijk wat onderzoek gedaan met betrekking tot koolstofvezel, dus wellicht mogen we een hele hoop van die stof verwachten in het nieuwe model, dat ongetwijfeld relatief weinig gewicht in de schaal werpt.

Als dit model de opvolger van de Lamborghini Murciélago is, bestaat de kans dat hij Jota zou gaan heten. Aan de andere kant, Lamborghini is niet direct een merk dat haar namen vaak hergebruikt en de Jota was indertijd een speciale versie van de Lamborghini Miura. Op de afbeelding zien we zo’n 10 gaten, wat er wel eens op zou kunnen wijzen dat de V12-motor vervangen wordt door een exemplaar met 2 cilinders minder.

Wellicht zullen er nog vier andere teasers volgen, de campagne over de Lamborghini Estoque bestond namelijk ook uit zes teasers die naarmate het autosalon naderde, meer en meer duidelijkheid schepten. Meer info volgt wellicht enkele dagen voor het autosalon van Parijs, eind deze maand. (via AB)

Lamborghini Teaser Parijs

Lamborghini Teaser Parijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...