Roddel: BMW 1-Reeks M Coupe – slechts 2.700 stuks

BMW 1 Reeks M Coupé Rendering
Op het autosalon van Parijs zien we normaal de BMW 1-Reeks M-Coupé. Geruchten gaan de ronde dat er 2.700 stuks gemaakt zullen worden, in maximum 3 verschillende kleuren.

De drie beschikbare kleuren zouden Alpine White, Jet Black en Valencia Orange Metallic worden. Om puristen tevreden te stellen, zou elk model met een handbak komen, die kan kiezen tussen zes verzetten. Deze info komt van een werknemer van BMW, die deze info op de kop tikte in een Europees evenement dat de naam The Power of M meekreeg.

Dit nieuws zal verschillende mensen tevreden stemmen, anderen zullen dan weer balen dat de BMW 1-Reeks M-Coupé niet in die exacte kleur die ze wensen beschikbaar is. Het vermogen van dit model zou alleszins meer dan 350 pk bedragen. Dat is het vermogen dat de topmotorisatie van de 1-Reeks, de 135i levert. (via AB)

BMW 1-Reeks M Coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...