Mazda BT-50 binnenkort officieel

Mazda BT-50
Mazda zal binnenkort haar nieuwe pickup truck in Australië voorstellen. Hier zien we al enkele schetsen van de nieuwe Mazda BT-50.

De nieuwe Mazda BT-50 is ontwikkeld vanop een blanco papier. De wagen wordt voorgesteld als een pickup voor mensen met een actieve levensstijl. Er werd dan ook bijzonder veel aandacht aan het design besteedt, zoals op deze eerste schetsen te zien is. Het design is duidelijk van de pen van Mazda afkomstig.

Het model zal overal ter wereld verkocht worden, dus ook in Europa. Mazda’s bedoeling met deze wagen is een sterke speler te hebben in het segment van de – uiteraard relatief – compacte pickups. Meer info volgt wanneer de wagen voorgesteld wordt.

Mazda BT-50

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...