Galerij: Abarth Punto Evo Esseesse & 500C Esseesse

Abarth Punto Evo Esseesse
Abarth heeft meer foto’s van de Abarth Punto Evo Esseesse en de Abarth 500C Esseesse vrijgegeven. Hieronder terug te vinden in een galerij.

Op het autosalon van Parijs zal Abarth de Esseesse-kits voor de Punto Evo en de 500C voorstellen. De eerste krijgt een vermogensupgrade naar 180  pk, waardoor zijn topsnelheid neerkomt op 216 km/u en zijn sprinttijd van nul naar honderd km/u 7.5 seconden bedraagt. Ook optisch ziet de wagen er een stuk stoerder uit en binnenin vinden we speciale kuipstoelen terug.

De 500C krijgt 160 pk onder de motorkap en beschikt over een topsnelheid van 209 km/u. De sprint van nul naar honderd doet hij in 1 tiende meer dan de Abarth Punto Evo Esseesse, in 7,6 seconden dus. Beide wagens zullen tentoongesteld worden op het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...