Eerste officieel beeld: Hyundai i10 Facelift

Hyundai i10
Hyundai zal op het autosalon van Parijs de facelift van de i10 voorstellen. We kregen de eerste foto al toegestuurd.

De wagen krijgt een nieuwe grille, die behoorlijk goed lijkt op de grille van de Hyundai ix35. Ook de bumper en de koplampen werden hertekend om de wagen klaar te maken voor nog minstens 3 jaar op de markt. De zijspiegels op het faceliftmodel bevatten vanaf binnenkort ook de pinkers. Ook aan het interieur zijn er enkele aanpassingen gebeurd, maar daar zijn nog geen foto’s van beschikbaar.

Onder de motorkap komt er een nieuwe 1.0 liter grote driecilindermotor. Die beschikt over 68 pk en stoot minder dan 100 gram CO2 uit. Hij komt dus in aanmerking voor de ecopremie, die goed is voor 15% korting op de – wellicht redelijk lage – aankoopprijs van de Hyundai i10. Meer info volgt van op het autosalon van Parijs. (via CS)

Hyundai_i10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...