Impressie: facelift Bentley Continental GTC

Bentley Continental GTC Facelift
Nu we weten hoe de vernieuwde Bentley Continental GT eruit ziet, kunnen we beginnen met het gissen naar de looks van de Bentley Continental GTC.

Theophilus Chin keek naar de nieuwe Bentley Continental GT en photoshopte hem totdat hij leek op een cabriomodel. De Bentley Continental GTC zou nog steeds over een stoffen beschikken, net zoals het pre-facelift model. Verder zullen de koplampen er anders uitzien. De binnenste koplamp zal een stuk groter zijn dan de buitenste, net zoals dat bij de Bentley Mulsanne het geval is.

Aan de achterkant herkennen we de achterlichten van de facelift van de Bentley Continental GT. Die zijn in vergelijking met het vorige model een stuk platter geworden. Het kofferdeksel heeft een kleine knik gekregen, ook een nieuw design-element van de facelift van de Bentley Continental GT. De facelift van de Bentley Continental GT zien we op het autosalon van Parijs. Wanneer de Continental GTC volgt, is niet duidelijk. Misschien iets voor het autosalon van Genève in maart?

Bentley Continental GTC Facelift

Bentley Continental GTC Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...