Mansory doet de Maserati GranTurismo

Mansory Maserati GranTurismo
Tuner Mansory heeft zijn interpretatie van de Maserati GranTurismo klaar, naast een vermogensupgrade werd de wagen op opzichtige wijze aangepakt.

De Maserati GranTurismo krijgt van Mansory een hertekende voorbumper met een lagere spoilerlip, een verdonkerde radiatorgrille, luchtinlaten in de motorkap, zijschorten, een kofferspoiler en een diffuser achteraan. Mansory maakt daarnaast veelvuldig gebruik van koolstofvezel, om goed te contrasteren met het koetswerkkleur. Mansory zorgt ook voor een sportieve ophanging waardoor de wagen 30 mm dichter bij de grond staat. De velgen zijn vooraan 20″ groot en achteraan 21″ groot.

Onder de motorkap krijgen zowel de GranTurismo als de GranTurismo S een kleine vermogensupgrade. Beide modellen krijgen 30 pk extra vermogen, waardoor de GranTurismo op 435 pk uitkomt en de GranTurismo S op 470 pk. Ook het koppel werd met 40 Nm verhoogd, waardoor de GranTurismo over 460 Nm beschikt en de GranTurismo S over 490 Nm. Als laatste werd ook het interieur aangepakt, al zal dat net als het exterieur niet naar ieders smaak zijn. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Mansory doet de Maserati GranTurismo"

  1. jhonny crawford 11-09-2010 om 11:43

    ik vind dit toch een geslaagde tuning , al zou ik wel een andere kleur nemen 🙂

  2. Mrnix 11-09-2010 om 13:29

    Kvraag me tog af hoe ze het tog klaarspelen m zo’n mooie auto’s t verneuken 😮

Reageer

Reactie aan het plaatsen...