Nissan Townpod op Autosalon Parijs

Nissan Townpod
Nissan heeft een teaser losgelaten van de zogeheten Nissan Townpod. Het gaat wellicht om een compact en milieuvriendelijk model.

Dat valt toch alleszins uit de naamgeving en het ontwerp af te leiden. De ‘Town’ in Townpod geeft ons toch een licht vermoeden dat het hier om een stadswagen gaat en dat die dus naar alle waarschijnlijkheid aan de compacte kant zal zijn. Het design van de koplamp oogt in ieder geval futuristisch, zoals je op de foto kan zien.

De kans zit er dik in dat dit compacte stadswagentje een elektrisch model zal worden. Nissan beschikt momenteel immers al over de technologie van de Nissan Leaf en is bovendien bijzonder trots op deze technologie. De incorporatie hiervan in een kleine stadswagen lijkt dus de volgende stap richting de toekomst van het modellengamma van Nissan.

Verder toont Nissan op haar stand op het Parijse autosalon ook nog de Nissan Leaf, de facelift van de Nissan X-Trail, de nieuwe Nissan Micra en de Nissan Juke. Meer nieuws over dit conceptmodel van Nissan leveren we wanneer het autosalon van Parijs haar deuren opent.

Nissan_Townpod

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...