Eerste beelden facelift Hyundai i10

Hyundai i10 Facelift
Hyundai zal op het autosalon van Parijs een vernieuwde versie van de Hyundai i10 voorstellen. In een later stadium zou deze wagen dan elektrisch moeten worden.

Het design van het koetswerk van de Hyundai i10 is zo goed als onaangeroerd gebleven. De koplampunits werden wel wat hertekend naar het voorbeeld van de Hyundai ix35. Ook de grille van deze facelift werd lichtjes hertekend om iets hedendaagser voor de dag te komen.

De i10 zal onder meer met een 1.0 en 1.2 liter grote benzinemotor beschikbaar zijn. Beide motoren voldoen aan de Euro V-normen. De Hyundai i1o met de 1.0 liter grote motor zal bovendien slechts 99 gram CO2 per km uitstoten, wat hem in aanmerking doet komen voor een ecopremie.

De elektrische versie van de Hyundai i10 – die BlueOn zou gaan heten – zou over een 80 pk sterke elektromotor beschikken, waardoor hij in een tijd van 13,1 seconden naar honderd km per uur zou kunnen sprinten. De wagen zou een autonomie hebben van 160 km wanneer de wagen volledig is opgeladen. Opladen tot 85% van de capaciteit neemt slechts 25 minuten in beslag, wat relatief snel is. (via AC & JJ)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...