Abarth 695 Tributo Ferrari voor Massa en Alonso

Abarth 695 Tributo Ferrari
Felipe Massa en Fernando Alonso mochten onlangs een Abarth 695 Tributo Ferrari in ontvangst nemen. Dit moet een band scheppen tussen Abarth en Ferrari.

De band tussen de twee merken ontstaat niet zozeer dankzij het delen van componenten, maar eerder dankzij dezelfde passie voor snelheid en kracht. Onder de motorkap van deze kleine sprintbommen ligt een 1.4 blok dat dankzij turbolading maar liefst 180 pk levert. Dankzij schakelflippers aan het stuur zijn de schakeltijden ingekort, waardoor die 180 paarden ten volle benut kunnen worden.

Van deze compacte snelheidsduivel in Scuderia Red met Racing Grey details zijn er al zo’n 600 stuks verkocht. Vooral het VK, Frankrijk en Duitsland zijn de grootste afzetmarkt. Wie dus een gespierde Fiat 500 tegen 225 km/u voorbij zien rijden, weet waar hij naartoe moet. De Abarth 695 Tributo Ferrari doet de sprint van nul naar honderd in minder dan 7 seconden. Wie meer info wil over dit model, kan altijd een kijkje nemen op deze website.

Abarth Tributo Ferrari 695

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...