Teaser: Peugeot’s mystery concept: HR1?

Peugeot Concept Parijs
Peugeot zal op het autosalon van Parijs niet enkel de Peugeot 508 en 3008 HYBRID4 voorstellen, het zal er ook een concept onthullen. Momenteel geeft het Franse merk alleen teasers vrij.

Update: de Peugeot EX1 is officieel.

De teasers zelf maken niemand iets wijzer over wat we uiteindelijk mogen verwachten. De foto’s tonen op het eerste zicht een niet-conventioneel model dat er bijzonder gestroomlijnd uitziet. De kans zit er dik in dat Peugeot de Peugeot SR1 gebruikte als basis voor het design van dit nieuwe concept.

Meer informatie over dit concept zal wellicht volgen wanneer het autosalon van Parijs haar deuren opent of zelfs enkele dagen ervoor. Nog even wachten dus. Wel gaan er geruchten de ronde dat het concept HR1 zou gaan heten en ongeveer dezelfde grootte van de Nissan Juke zou hebben. In de galerij vind je een spyshot terug van de vermoedelijke conceptwagen. (via CS & TS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...