BMW plaagt met nieuw model

BMW EfficientDynamics Concept Parijs
BMW heeft de website don’tblogaboutthis.com opgestart en plaatste verschillende foto’s en filmpjes van een nieuw testmodel online.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier over een milieuvriendelijk model (zei iemand EfficientDynamics?) dat gebaseerd is op de BMW Vision EfficientDynamics. Die voorkant is immers redelijk duidelijk terug te vinden op het goed gecamoufleerde model. De achterkant van de wagen is dan weer afkomstig van de BMW 6-Reeks.

Verder staan er ook nog enkele filmpjes online waarop enkel rolgeluiden van de banden te horen zijn. Bij gebrek aan motorgeluiden, kunnen we er dus van uitgaan dat BMW aan het werken is aan een nieuwe hybride. De kans zit er dik in dat dit concept op het autosalon van Parijs zal staan, aangezien BMW nu bezig is met de aandacht rond dit model te verhogen. Meer nieuws verneemt u later nog!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...