Teaser: Lamborghini Concept Parijs

Lamborghini Concept Parijs 2010 Teaser
Lamborghini heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van het model dat het merk zal lanceren op het autosalon van Parijs.

Algemeen wordt aangenomen dat Lamborghini de volgende generatie Murciélago zal voorstellen op het autosalon van Parijs, al is het zeker niet onlogisch dat het merk in Parijs een conceptmodel zal voorstellen en pas in Genève volgend jaar het definitieve model zal voorstellen. De teaserfoto doet ons in ieder geval in die richting denken, het beeld maakt duidelijk gebruik van een computer rendering.

Als het merk aan zijn gewoontes vasthoudt, mogen we nog 5 verschillende teasers verwachten voor het autosalon van Parijs zijn deuren opent op 30 september. In 2008 deed het merk namelijk hetzelfde met de onthulling van de Lamborghini Estoque. De opvolger van de Murciélago zal vermoedelijk Jota gaan heten en moet het topmodel van het gamma worden. Onder de motorkap komt volgens de geruchten een nieuwe V12 met directe injectie en een vermogen van 700 pk. De sprint van 0 naar 100 km/u zou hiermee voorbij kunnen zijn in 3 seconden en de topsnelheid zou 370 km/u bedragen. Ook op het vlak van gewicht doet het merk extra inspanningen, volgens de geruchten zal de Jota minder dan 1.500 kg wegen. Meer info volgt ongetwijfeld binnenkort. (Via: WCF)

Lamborghini Concept Parijs 2010 Teaser

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: Lamborghini Concept Parijs"

  1. BNNY 07-09-2010 om 11:52

    Als we de nieuwe Murciélago toch al volledig krijgen in Parijs, krijgen we dan een productieklare Estoque in Genève?

  2. PJS 07-09-2010 om 14:28

    Mogelijks, ofwel een concept in Parijs, het finale productiemodel in Genève en de Estoque in Frankfurt 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...