Ook Lexus IS-F krijgt een facelift

Lexus IS-F Facelift
Lexus zal naast de IS ook de IS-F van een facelift voorzien, de verschillen zijn echter uiterst miniem.

Lexus heeft vooral het motorblok onder handen genomen, maar dat wil niet zeggen dat er meer vermogen onder de kap zit. De 5-liter V8 voldeed niet meer aan de Euro 5 norm, daarom heeft Lexus wat aan de motor gesleuteld om dat op orde te zetten. Het vermogen blijft ongewijzigd op 420 pk, de sprint van 0 naar 100 km/u duurt nog steeds 4,8 seconden en de topsnelheid wordt begrensd op 270 km/u.

Aan de buitenkant vinden we net als bij de gefacelifte IS, LED dagrijlichten terug, samen met een nieuwe koetswerkkleur die onder de naam ‘Starlight Black GF’ op de optielijst staat. Binnenin is er plaats voor een nieuw instrumentenpaneel met nieuwe posities voor de toerenteller, de snelheidsmeter en de schakelindicator. Als laatste zijn er ook nieuwe donker-zilveren vezel inlegplaatjes en nieuwe stoelen voor een betere ondersteuning van de bestuurder. De Lexus IS-F zal voorgesteld worden op het autosalon van Parijs, en zal tegen het eind van dit jaar bij de dealers beschikbaar zijn.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Ook Lexus IS-F krijgt een facelift"

  1. BNNY 06-09-2010 om 10:23

    Het blijft toch wel een pareltje van een sportwagen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...