Facelift: Renault Laguna

Renault Laguna Facelift
De Renault Laguna krijgt een zeer bescheiden facelift, het opgefriste model wordt op het autosalon van Parijs voorgesteld.

De Renault Laguna krijgt opgefriste koplampen, een gewijzigde bumper en een nieuwe grille. Van de achterkant zijn er momenteel nog geen foto’s, maar ook daar verwachten we dat de achterbumper en de luchtunits wat aangepast werden. Onder de motorkap komt er een nieuwe 1.5 liter dCi met 105 pk, die slechts 120 gram CO2 uitstoot per gereden kilometer. Daarnaast is het 4Control stuursysteem nu ook leverbaar op de kleine dieselmotoren, meer bepaald de dCi 130 en dCi 150.

Meer details heeft Renault nog niet vrijgegeven, maar vermoedelijk valt er over deze kleine facelift niet veel meer te vertellen. De wagen zal eind deze maand op het autosalon van Parijs zijn debuut maken, de wagen staat dan ongetwijfeld vanaf begin 2011 bij de dealers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...