Word jij de nieuwe Alonso of Massa?

Ferrari Virtual Academy 2010
Altijd al eens F1 piloot willen worden en racen overal ter wereld op de mooiste circuits? Ferrari wil je daarbij helpen en lanceert de Ferrari Virtual Academy waarbij je – virtueel – de strijd aangaat om de 1e plaats.

Vanaf 9 september kan je het computerspel downloaden en beginnen met racen rond 3 Europese tracks, waaronder de eigen speeltuin van Ferrari: het Fiorano-circuit, maar ook circuits zoals Mugallo en de befaamde Nurburgring. Mocht jouw hotlap bovenaan de lijst staan -de top 5 wint- na het afsluiten van de wedstrijd dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Ferrari nodigt je dan persoonlijk uit voor een meet ‘n’ greet op hun hoofdkwartier in het bijzijn van hun Scuderia F1 piloten zoals Massa, Alonso en Fisichella.

Om het spel voldoende elan te geven, heeft Ferrari kosten noch moeite gespaard. Zo rijd je op het waarheidsgetrouwe circuit en is jouw bolide 100% identiek aan de F10 waarmee er dit kampioenschap geracet wordt door de echte piloten. Zelfs het motorgedrag is gebaseerd op testdata, waarmee je jouw rondetijden best mag gaan vergelijken. Om je tijden te verbeteren geeft de technisch adviseur van Ferrari je na elke race ook nog tips waardoor je nog sneller over het circuit zal vliegen. Dat de beste moge winnen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...