Teaser: Hyundai ix20

Teaser Hyundai ix20
Hyundai zal op het autosalon van Parijs de Hyundai ix20 onthullen, een eerste teaser moet ons alvast opwarmen voor de première.

De Hyundai ix20 wordt een kleine MPV die zal moeten gaan concurreren met de Kia Venga en Opel Meriva. De wagen wordt het derde model in de ‘ix’-lijn, naast de ix35 en ix55. De Hyundai ix20 werd getekend en ontwikkeld in het R&D centrum van Hyundai in Duitsland, het is meteen ook de tweede Hyundai die gebruik zal maken van de nieuwe ‘Fluidic Sculpture’ designtaal.

Volgens Hyundai wordt de ix20 een wagen die tegelijk erg functioneel zal zijn maar ook het dynamische aspect niet zal vergeten. De Hyundai ix20 wordt de grootste première voor het merk op het autosalon van Parijs, het merk lanceert daarnaast ook nog de facelift van de i10, met onder andere een nieuwe 1-liter motor met 99 gram CO2/km. De Hyundai ix20 zou vanaf eind november bij de dealers moeten staan, meer details volgen op het autosalon van Parijs.

Teaser Hyundai ix20

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...