Impressie: Nieuwe Ferrari 612 Scaglietti

Nieuwe Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari werkt volop aan een opvolger voor de Ferrari 612 Scaglietti, de wagen wordt volgend jaar gelanceerd.

Ferrari baas, Luca di Montezemolo, heeft al bevestigd dat de nieuwe Ferrari 612 Scaglietti over een hybride aandrijflijn zal beschikken. Het merk wil de nieuwe Scaglietti onthullen op het autosalon van Genève volgend jaar, onder de motorkap zou er gekozen worden voor een 550 pk sterke twaalfcilinder gekoppeld aan een 100 pk sterke elektromotor. Hierdoor zou het brandstofverbruik met 35% dalen.

Het design van de nieuwe 612 Scaglietti zou geïnspireerd worden door het design van de 458 Italia, de luxueuze sportwagen krijgt een scherpe neus, een gewelfde motorkap en een langere wielbasis. De elektromotor en de V12 zullen gekoppeld worden aan een zeventraps F1 automaat met dubbele koppeling. De verkoop van de nieuwe 612 Scaglietti zou volgende zomer starten, de kostprijs zou boven de 250.000 euro uitkomen. (Via: TopSpeed)

Opvolger Ferrari 612 Scaglietti gesignaleerd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...