Spyshots: Mercedes C-Klasse Coupe

Mercedes C Klasse Coupe
Mercedes werkt aan de Mercedes C-Klasse Coupé, de wagen moet de Mercedes C-Klasse Sportcoupé doen vergeten.

De Mercedes C-Klasse Coupé moet het de BMW 3-Reeks Coupé en Audi A5 moeilijk maken, en op het eerste zicht lijkt Mercedes alvast met een knap design op de proppen te komen. De C-Klasse Coupé krijgt slanke koplampen met LED’s, een agressieve bumper, een sportieve schouderlijn en optioneel een panoramisch dak. Op basis van de C-Klasse Coupé zou later ook een Cabrio-versie volgen.

Onder de motorkap zullen we hetzelfde motorgamma als bij de C-Klasse terugvinden. Bij de dieselmotoren vinden we de 200 CDI met 136 pk als instapper, bij de benzinemotoren is de instapper de C 180 KOMPRESSOR BlueEFFICIENCY met 156 pk. In tegenstelling tot de E-Klasse Coupé, zal Mercedes wel een AMG-versie voorzien voor de C-Klasse Coupé. Onder de motorkap zou men gebruik maken van de nieuwe 5.5-liter bi-turbo V8, waardoor er minstens 450 pk onder de motorkap te vinden zal zijn. De C-Klasse Coupé wordt volgend jaar onthuld, vermoedelijk op het autosalon van Genève. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Mercedes C-Klasse Coupé"

  1. Mrnix 01-09-2010 om 12:59

    Veel beter dan de vorige generatie!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...