Nieuwe foto’s: BMW M3 Tiger Edition

BMW M3 Tiger Edition
BMW viert dit jaar de 25ste verjaardag van de BMW M3, daarom heeft het merk enkele speciale series gelanceerd, waaronder deze BMW M3 Tiger Edition.

De BMW M3 Tiger Edition is enkel beschikbaar voor de Chinese markt en wordt uitgevoerd in een speciale oranje koetswerkkleur die eerder ook gebruikt werd voor de BMW M3 GTS. De Tiger Edition krijgt daarnaast enkele zwarte accenten, zoals de 19″ velgen en de zwarte luchtinlaten in de motorkap. Verder zijn ook de niergrille en de uitlaatpijpen verdonkerd.

Binnenin krijgen de Chinezen stoelen in speciaal zwart Novilla leder met contrasterende oranje stiksel en een uniek tijger logo op de hoofdsteunen. Verder zijn de instaplijsten voorzien van het ‘Tiger Edition’-logo met een oranje metallic kleur. De productie van de BMW M3 Tiger Edtion wordt beperkt tot 250 stuks.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...