Impressie: BMW X3 M

Impressie BMW X3 M
Nu de nieuwe generatie BMW X3 binnenkort gelanceerd wordt, kunnen we al beginnen nadenken over een mogelijke M-versie.

BMW heeft weliswaar nog niet officieel bevestigd dat er een M-versie zal komen van de BMW X3, maar volgens de geruchten zou het merk dezelfde motor als in de BMW 1-Reeks M Coupé gebruiken. Het zou dus gaan om een zes-in-lijn benzinemotor met twee turbo’s, die zorgt voor meer dan 350 pk. Of de X3 M er effectief zal komen hangt af van het succes van de nieuwe X3, als er voldoende vraag is komt er dus ongetwijfeld een M-model.

De BMW X3 M krijgt ongetwijfeld de klassieke M-opsmuk, zo zien we op de impressiefoto een agressieve grille met grote luchtinlaten, gigantische lichtmetalen velgen, uitgeklopte wielkasten en achteraan vier uitlaatpijpen. De BMW X3 zal pas tegen het einde van dit jaar bij de dealers staan, we verwachten de eventuele komst van de BMW X3 M dan ook pas tegen 2012.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: BMW X3 M"

  1. Kristof L 01-09-2010 om 16:25

    Aai aai… zo ziet hij er nog hoekiger en lomper uit dan de gewone nieuwe X3.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...