Lexus CT200h op autosalon Parijs

Lexus CT200h
Lexus zal op het autosalon van Parijs definitief het doek van de productieversie van de CT200h trekken en alle details en prestatiecijfers bekend maken.

De Lexus CT200h moet de hybride aandrijving van Lexus introduceren in het bas de gamme, het instapmodel. Dit instapmodel van Lexus is vooral bedoeld voor jonge en milieubewuste kopers, die toch over een aardig kapitaal beschikken en zich bijgevolg de luxe van een Lexus kunnen veroorloven. Vanaf februari 2011 zal de Lexus CT200h in de showroom van de dealers staan.

Verder zal ook de facelift van de Lexus IS met nieuwe instapmotor te bewonderen zijn in Parijs. Voor liefhebbers van exotische modellen zal de Lexus LF-A, die overigens volledig uitverkocht is, aanwezig zijn op de Parijse stand. Er rest dan nog één vraag: hoelang zal het nog duren eer de Lexus IS hybride wordt? Wellicht zal bij de introductie van de volgende generatie Lexus IS de hybride technologie geïntroduceerd worden.

Lexus CT200h

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...