Bentley Continental GT binnen 6 dagen onthuld

facelift bentley continental GT
De facelift van de Bentley Continental GT zal vanaf volgende week online onthuld worden.

Op www.ContinentalGT.com kunnen surfers terecht om elk nieuw aspect van de Bentley Continental GT te kunnen ontdekken. De teaserfilm van de facelift van de Bentley Continental GT staat al online, maar binnenkort komen er nog enkele virtuele rondleidingen online.

Over de facelift van de Bentley Continental GT is nog niet bijster veel geweten, enkel dat zijn uiterlijk enkele veranderingen ondergaat is duidelijk. De buitenste koplampen worden een eind kleiner, in navolging van de Bentley Mulsanne. Of er onder de motorkap een update van de 6.0 liter W12-motor komt naar de 6.3 liter W12-motor is nog niet duidelijk.

Bentley Continental GT Facelift ParijsBentley Continental GT Facelift Parijs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...