Ben Collins uitgewuifd als Stig

Nieuwe stiga
Ben Collins is niet langer The Stig. De BBC heeft de ontmaskerde piloot ontslagen.

The Stig is intussen al vervangen door een andere piloot, wiens identiteit uiteraard een geheim blijft of toch zou moeten blijven. Intussen is het programma Top Gear dus al toe aan haar derde Stig. Sinds 2003 was Collins aan de slag als tame racing driver bij Top Gear.

De ‘magie’ rond het personage The Stig kan dus terugkeren, nu niemand – of toch zeer weinig mensen – zijn identiteit kennen. Benieuwd of de oude Stig op één of andere manier uit het programma gewuifd zal worden. Hieronder een filmpje over hoe de eerste Stig ‘uit het programma werd geschreven’. Originele ideeën om Ben Collins uit het programma te schrijven, mogen altijd in de reacties meegedeeld worden. (via TM)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ben Collins uitgewuifd als Stig"

  1. bob 31-08-2010 om 16:32

    Ben benieuwd of de nieuwe stig even goed als de oude gaat zijn! want we moete toegeven, ben collins wist hoe hij met al die verschillende auto’s moest rijde!

  2. Mrnix 31-08-2010 om 20:17

    Waarschijnlijk wel 😉 anders zouden z hem nt aannemen he 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...