Video: Spa-Francorchamps met Sebastian Vettel

Belgium Grand Prix Spa Francorchamps
Deze middag wordt in Spa-Francorchamps de Belgische Formule 1 Grand Prix verreden, tijd om je geheugen even op te frissen.

We hebben een video waarin Sebastian Vettel (Red Bull Racing) het circuit aan ons voorstelt met daarbij de interessante tips en weetjes per bocht en sectie van het parcours. Deze middag start zijn ploeggenoot Mark Webber vanuit pole-positie, met Hamilton en Kubica achter hem. Vettel start zelf op de vierde plaats, maar zoals steeds in Francorchamps zullen naast het weer en de juiste bandenkeuze, de juiste stuurmanskunsten bepalend zijn voor de overwinning.

Wie deze middag graag voor de buis wil zitten kan in België vanaf 13u30 afstemmen op Canvas, in Nederland kan je vanaf 13u00 op RTL 7 de race volgen. Wie na het bekijken van onderstaande video niet genoeg krijgt van het circuit, kan ook nog even onze video raadplegen waarin we met de Volvo S60 BTCS over het circuit jakkeren.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Video: Spa-Francorchamps met Sebastian Vettel"

 1. bob 29-08-2010 om 10:50

  blijft echt 1 van de beste circuits!
  Ik ben echt benieuwd wie er wint want zoals meneer vettel zegt, je weet nooit wat er kan gebeuren op dit circuit!
  Ik hoop anders toch wel stiekem op ne Mclaren die wint!

 2. BNNY 29-08-2010 om 11:03

  Of een prachtige Ferrari zoals vorig jaar?

 3. bob 29-08-2010 om 11:23

  Dan zal het de massa moeten worden want alonso staat nog al ver! of shumacher in de regen :D! ge weet nooit!

 4. BNNY 29-08-2010 om 11:44

  Massa op 6 en Alonso op 10, bummer!
  Maar Francorchamps is het circuit waarbij de startgrid bijna niets uitmaakt, omdat er – zeker bij regenweer – toch altijd crazyshizzle zal gebeuren. Crashes, safetycars, regenbuien, alle elementen om een aangename & spannende race te krijgen zijn aanwezig.. Lang leve Francorchamps!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...