Nieuwe Teaser: BMW 1-Reeks M Coupe

BMW 1-Reeks M Coupe
De lancering van de BMW 1-Reeks M Coupé komt dichterbij, een nieuwe teaservideo toont ons alvast een deel van het instap M-model.

We kregen eerder deze maand al een onboard-video te zien van de BMW 1-Reeks M Coupé op het Ascari circuit, deze keer krijgen we voor het eerst een deel van de buitenkant van de wagen te zien. De nieuwe agressieve voorbumper valt meteen op, net als de uitgeklopte wielkasten met gigantische velgen. Ook de niergrille lijkt meer geaccentueerd en achteraan vinden we twee keer twee uitlaatpijpen en een kofferspoiler terug. Het kleinste M-model zal in ieder geval in het oog springen.

Volgens de geruchten zullen we onder de motorkap van deze 1-Reeks M Coupé een twin-turbo zes-in-lijn benzinemotor terugvinden met een totaal vermogen van minstens 350 pk. Om dat vermogen op de weg te zetten zal het kleinste M-model een slipdifferentieel krijgen en beschikken over Michelin Pilot Sport rubber. De motor zal enkel worden gekoppeld aan een manuele zesbak, een automaat met of zonder dubbele koppeling zal er niet komen. De BMW 1-Reeks M Coupé zou in minder dan 5 seconden naar 100 km/u moeten kunnen sprinten, meer info hierover volgt ongetwijfeld binnenkort. De onthulling van het model wordt op het autosalon van Parijs verwacht.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe Teaser: BMW 1-Reeks M Coupé"

  1. Mrnix 28-08-2010 om 9:47

    Dit word sowiso de ford focus rs ‘killer’ 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...